Himmellyset

Afdøde kontakt

Hvis du går og savner en kær eller ikke har fået sagt ordentligt farvel har du muligheden for afdøde kontakt.

Jeg giver mig god tid til at du får en god oplevelse og får talt med dem der er på den anden side. Så når du går herfra føler dig lettet og opfyldt med håb og tro på fremtiden.

Det er vigtigt at sige jeg meget sjældent vil kontakte en afdød før der er gået minimum 6 måneder da jeg mener den afdøde skal have ro til at finde sig til rette i de nye opgivelser der for den og samtidig komme sig hvis de har været syge eller bare har brug for at finde ud af hvor de er.

Det er også vigtigt for mig at fortælle dig at det ikke altid kan lade sig gøre at komme i kontakt med den person du ønsker. Der kan være mange forskellige grunde til det. De har deres frie vilje stadig og vælger selv om de vil kigge forbi. De kan også være på arbejde i den åndelige verden eller de er i skole og lære en masse om deres liv eller andet.

Hvis de har været genert og tilbageholdende i deres liv kommer de ikke frem med buldrende energi, de har stadig deres personlighed og så kan det godt være svært, men det lykkes som regel hvis de vil kigge forbi.

Pris: 795 kr. for 55 minutter