Himmellyset

Aroma Krops Terapi

DoTERRAs Aromatouch-teknik er en meget enkel metode.


Jeg bruger kun de allerbedste æteriske olier, i en kvalitet hvor oliens terapeutiske virkninger er fuldt ud bevaret.

Du vil opleve en fantastisk lækker følelse af velbehag og balance når jeg behandler dig med de velduftende olier.

Udover, at det er selvforkælelse i topklasse, lindrer de æteriske olier ting som stress, smerter, søvnløshed, hovedpine og meget mere. Samtidig medvirker ma​nge af olierne til at styrke dit immunforsvar og reducerer betændelsestilstande.


Jeg er certificeret Aromatouch behandler og bruger otte forskellige doTERRA olier, som hver for sig er valgt for deres unikke terapeutiske egenskaber. DoTERRAs Aromatouch behandling stimulerer meridiansystemet (energibanerne) i kroppen samt dine energicentre (chakraer). Ved at afbalancere chakraer og meridiansystemet, bringes kroppen i harmoni.


Behandlingsformen er blevet udviklet af Dr. David Hill, som er ledende ekspert i de essentielle æteriske olier. Teknikkerne er under løbende forbedring. Metoden styrker erkendelsen af de naturlige healende kræfter fra de rene æteriske olier bliver forenet i en harmonisk behandlingsform.

Jeg bruger olierne langs rygsøjlen og på reflekszonerne i fødderne. Under behandlingen, bliver du indhyllet i nogle vidunderlige dufte og vil opleve en fantastisk velbefindende, og efter behandlingen mærke, hvordan du slapper helt af i hele kroppen.
Jeg tilbyder også Symphony of the Cells behandlinger hvor vi kigger på hvilke udfordringer du har og hvilke olier der kan hjælpe dig. 


Boyd Truman har studeret oliernes brug i snart 30 år og jeg bruger hans opskrifter. 


Prisen for dette er 595 kr.

Prisen for et klippekort på 5 gange er 2.500 kr.

Husk et tæppe.