Himmellyset

Aroma terapi

Symphony of the Cells ™ Session er en kropsterapi, hvor jeg anvender æteriske olier. De bliver blidt påført over din rygsøjle, og vil hjælpe kroppen til at opnå en tilstand af balance, på såvel det åndelige-, følelsesmæssige- som det fysiske plan. Rygsøjlen er helt central, når vi healer, fordi alle kroppens væsker og energistrømme passerer igennem her. Opstår der ubalancer i rygsøjlen, kan det forhindre en fri bevægelighed af de energier der skal passere igennem. Det eneste jeg beder dig om, før en behandling er, at være åben overfor, at kroppen er i stand til at heale sig selv, og at denne proces støtter kroppens egen healingsproces.

Ligesom et symfoniorkester, er det kroppens naturlige tilstand, at alle dele af den fungerer optimalt, og i samspil med hinanden. Hvis nogle dele eller systemer i kroppen, ikke fungerer optimalt, på grund af smerte, vrede, sorg, betændelse eller toksicitet, vil din krop være ude af balance.

Et optimalt fungerende system er et samspil mellem det kardiovaskulære system, fordøjelsessystemet, hormonbalancen, nervesystemet, de emotionelle og limbiske systemer, endokriner, lymfesystemet, immunsystemet, skelettet åndedrættet og musklerne.

Når du modtager en Symphony of the Cells session så ligger du på maven på min briks. Du har bar overkrop, så jeg kan påføre en række æteriske olier. Efter påføring, lader jeg dig ligge en tid, så olierne kan trænge ind i kroppen, og du kan mærke deres indvirkning på dine systemer. Du bliver pakket ind i et tæppe, og jeg lader dig ligge en stund, mens du slapper af, og lytter til behagelig meditations musik. Det er muligt jeg også lægger nogle hotstones på din ryg, mens olierne virker på dig. Det er ren nydelse.

Efter en behandling, vil du ofte mærke en udrensning af din krop. Det kan såvel være af fysisk som følelsesmæssig karakter. Alt afhængig af, hvor mange giftstoffer der udrenses, kan du forvente at opleve forskellige symptomer på, at kroppen nu healer sig selv. De æteriske olier jeg har anvendt, er særligt udvalgte, for netop at sætte gang i denne proces.

Da Symphony of the Cells ™ behandlingen selvsagt indbefatter brugen af æteriske olier, vil jeg anbefale, at du tager noget skiftetøj med, da dit tøj ikke kan undgå at få olieduft på sig.. Olierne vil også dufte fra din krop fra 3-12 timer efter behandlingen, mens de virker. Derfor skal du ikke tage bad lige bagefter, da du derved vasker de æteriske olier af. For at få det optimale udbytte af behandlingen, anbefaler jeg dig også, at du slapper af når du kommer hjem, og ikke planlægger en masse aktiviteter.

Prisen for dette er 595 kr. 

Prisen for et klippekort på 5 gange er 2.500 kr.

Husk et lagen, et tæppe og et stort håndklæde.