Himmellyset

Mit navn er Anette Nicolaisen,

Jeg er født i 1971 år, gift og har 1 hjemmeboende barn.

Jeg har altid haft en god intuition og været særlig sensitiv. Jeg fandt først ud af jeg var særlig sensitiv i 2013 og det gav mig mange svar på hvorfor jeg har haft så svært et liv og aldrig følt jeg blev forstået. 

Jeg har siden taget forskellige uddannelser for at finde mig selv og for at hjælpe andre så de hurtigere kan komme i kontakt med dem selv. Jeg ved hvor svært det er at svæve rundt i andres energier og være totalt drænet for energi. Det er rigtig vigtigt at lære at beskytte sig selv mod andres energier og være fyldt op af sin egen energi.

Du kender sikkert godt det, at du går glad ud af døren og 10 minutter efter er du trist og træt og du tænker hvad skete der lige der? Tit er det fordi vi er gået ind i andres energifelter. Derfor er det vigtigt at lære at beskytte sit eget energi felt.

Jeg har taget mange forskellige uddannelser. Vil du læse mere om det, kan du læse det i mit CV.

Mit ønske som behandler er at hjælpe dig til selv at komme tilbage til den du selv ønsker at være. Den seneste tid er jeg begyndt at interessere mig for unge med angst og sociale problemer. Her kan healing bidrage med at hjælpe dem tilbage på rette spor. Jeg lærer både børn og forældre om det at være særligt sensitiv, og giver dem redskaber til at klare hverdagen.

Det der betyder mest for mig er, at gøre mennesket helt så de kan opnå deres fulde potentiale, og stå i deres eget lys. Det ser jeg som min vigtigste opgave.

Du er hjertelig velkommen til at skrive eller at ringe til mig for at få en snak og høre hvordan jeg kan hjælpe dig, til at blive den bedste udgave af dig selv.

Kærlig hilsen

Anette