Himmellyset

Japansk Lifting

Japansk facelifting 


Hvad er Japansk facelifting?

Japansk faceliftning er mere end blot en almindelig ansigtsbehandling.

Med Japansk lifting vil dit ansigt blive helt afspændt, og resultatet er en friskere glød, og at dine rynker mindskes, da huden glattets nænsomt ud.

Med afspændingen af ansigtet vil du opleve, at tilstanden breder sig til hele kroppen, og du vil opleve en vidunderlig ro der samtidig afstresser dig og dit sind i en travl hverdag.

Jeg arbejder hovedsagligt med ansigtets væv og muskler, men japansk lifting stimulerer hele kroppen, og øger dit velbefindende.

Japansk lifting udføres med hænderne og behandlingen baserer sig på en blanding af kendte teknikker som f.eks. akupressur, ansigtsmassage, zoneterapi i ansigtet og en dræning af lymfesystemet.

Blodcirkulationen i ansigtets muskler og bindevæv øges, således at ophobede giftstoffer drænes. På den måde opnår huden en fornyet vitalitet, og en ny og friskere glød.

Ved flere behandlinger over en kortere periode, vil flere rynker kunne fjernes, ja, du får simpelthen et langt friskere udseende.

Da både akupressur og ansigtszoneterapi har forbindelse med både kredsløbet, nervesystemerne samt de indre organer, virker behandlingen på hele kroppen.

I behandlingen indgår også fod-, og underbensmassage, for at grounde dig. Det er wellness når du virkelig vil forkæle dig selv.

Lider du af spændinger i ansigtet eller kæberne, eller har du spændingshovedpine, vil du ofte opleve, at dette også aftager eller helt forsvinder, efter en behandling hos mig, der varer cirka 60 minutter.


Prisen er 495 kr. for en behandling

Klippekort 5 klip 2150 kr.

Husk et lagen, et tæppe og 2 små håndklæder.