Himmellyset

UDDANNELSE

Himmellysets All-round healeruddannelse

Indhold:

Du vil få en all-round healer uddannelse hos Himmellyset v/ Anette Nicolaisen.

Jeg er uddannet som Reiki-master og all-round healer. Healing uddannelse med Ærkeengle, mestre og lysvæsner plus uddannet i Reconnective-Healing© af Dr. Eric Pearl i Prag. Jeg bruger healing til dagligt både i min klinik og i det private. Healing er det smukkeste man kan give og lære andre, da healing har den hensigt at hjælpe og heale mennesket op til deres højeste og bedste, så de bliver den bedste udgave af dem selv.

Den uddannelse jeg vil videregive til dig indeholder:

Reiki I og II, chakrahealing, selvhealing, fjernhealing, farvehealing, krystalhealing, healing med ærkeengle, healing til dyr samt healing med dôTERRA olier.

Jeg vil lære jer om etik, moral, lægelovens regler om kvaksalveri og beskyttelse af jer selv og den violette flamme og meditation.

Under kurset vil du lære at arbejde med dine psykiske kræfter. Udover dig selv, vil dine redskaber være moral, etik og den åndelige verden i en skøn blanding. Kurset vil blive afholdt i et lyst og venligt miljø i en blid atmosfære hvor der også er plads til et smil og grin.

Du vil modtage teoretisk lærdom om træning og indre vækst.


Undervisningen vil være tilrettelagt, med øje på den enkelte og dennes udvikling.


Du må påregne lidt hjemmearbejde, da det forventes at der er lidt stof, du skal øve og læse på egen hånd i løbet af uddannelsesperioden.

Praktiske oplysninger:

Kurset foregår i Himmellysets lokaler på Industrivej 2, 4683 Rønnede i Det gamle Rådhus.

Uddannelsforløb :

Kurset strækker sig over 10 søndage i 2019 fra kl. 10-15 og starter 1. september finder vi de resterende datoer sammen.

Pris:

Prisen for den samlede uddannelse er på kr. 6.500. Beløbet kan betales samlet, eller kan deles op i 10 gange af 650 kr. som betales den første i måneden.

Prisen dækker undervisningen, undervisningsmateriale, kaffe, te og lidt sødt. Frokost tager du selv med samt tæpper og pude til briks.


Bemærk at efterfølgende hold vil stige i pris til 10.000 kr. og forgå over 5 weekender. Du har muligheden for at dele betalingen op i 5 gange.


Du tilmelder dig på 60210554. Du er tilmeldt når du har betalt første rate. Du modtager et diplom for Reiki I og Reiki II og All-round uddannelsen.

TILMELDINGEN ER BINDENDE